Lär dig mer om det nya Byggavtalet | Byggföretagen

Lär dig mer om det nya Byggavtalet

Vilka förändringar har skett i Byggavtalet? Missa inte Arbetsgivarforum när vi går igenom förändringarna och vad som blir viktigt för er medlemsföretag att tänka på.

Publicerad:

Den 4 maj enades Byggföretagen och Byggnads om ett nytt tvåårigt Byggavtal. 

På Arbetsgivarforum 3 oktober 09:00 kommer Gustaf Gedda, samordningsansvarig för Byggavtalet, gå igenom förändringarna som har skett i avtalet och vad som blir viktigt för er medlemsföretag att tänka på.


On 4th of May 2023, the Swedish Construction Federation and the Swedish Building Workers’ Union (Byggnads) reached an agreement on a new collective agreement, The Construction Agreement 2023. The Construction Agreement in its previous wording is extended with a number of changes and additions relating to wages and general terms and conditions.

During the webinar on the 4th of October Gustaf Gedda, coordinator of the Construction Agreement, will go through the changes in the agreement.