Mångfald ger konkurrenskraft | Byggföretagen

Mångfald ger konkurrenskraft

Hej där Ann-Sofie Lind, företagsrådgivare kompetensförsörjning på Byggföretagen i väst. Den 13 november är det dags för Opportunity Day – en rekryteringsmässa i Göteborg med fokus på mångfald och inkludering. Berätta mer!

Publicerad:

Opportunity Day i Göteborg 13 november. Byggföretagen är partner.

– Opportunity Day är jobb genom inkludering. Här träffas rekryterande företag och utlandsfödda jobbsökande.

Varför ska byggföretag besöka mässan?

– Här får du som företagare – förutom möjlighet till rekrytering – kunskap och inspiration kring hur man jobbar med mångfald och inkludering genom olika seminarier. Mångfald i företaget leder till ökad kreativitet, trivsel och bättre beslutsfattande, vilket möjliggör för företaget att utvecklas och bli konkurrenskraftigt.

Varför är mångfald viktigt i bygg- och anläggningsbranschen?

– Mångfald behövs i byggbranschen. Det breddar rekryteringsbasen och skapar attraktionskraft. Även i tuffa tider med ett försämrat konjunkturläge är kompetensfrågan viktig. Långsiktigt behöver vi bli fler som bygger. Alla är välkomna och alla behövs i bygg- och anläggningsbranschen.

Anmäl dig till Opportunity Day. Som medlem i Byggföretagen har du chans till fribiljett med bekräftad plats till seminarierna: ange kod byggforetagen23. Lunch och kaffe ingår. Begränsat antal – först till kvarn.