Möt framtidens arbetsledare | Byggföretagen

Möt framtidens arbetsledare

Ta chansen att träffa och knyta till er byggbranschens framtida medarbetare. Den 24 november är du som medlemsföretag i Byggföretagen i väst inbjuden till frukostmingel tillsammans med Yrgos förstaårsstudenter.

Publicerad:

Studenterna går byggutbildningarna Byggingenjör hållbart byggande samt Bygg- och anläggningsingenjör produktion.

– Detta är en utmärkt möjlighet att dels redan nu träffa och skapa kontakt med framtidens arbetsledare inför deras första praktikperiod, LIA, under våren 2024. Dels marknadsföra ditt företag som en potentiell arbetsgivare, säger Erica Steen, företagsrådgivare kompetensförsörjning på Byggföretagen i väst.

Frukostminglet hålls i Göteborg och anordnas av Byggföretagen i väst tillsammans med Yrgo, Göteborgs Stad.

Anmäl dig idag.