”Byggbranschen är en bransch för alla” | Byggföretagen

”Byggbranschen är en bransch för alla”

Förra veckan samlades ett 40-tal kvinnor från byggbranschen i Skövde för en nätverksträff.

Publicerad:

Nätverket riktar sig till alla kvinnor som jobbar i ett av Byggföretagens medlemsföretag i Skaraborg, oavsett yrkesroll. Syftet med nätverksträffarna är att ge kvinnor möjlighet att utbyta erfarenheter och diskutera branschfrågor.

– Byggbranschen är en bransch för alla. Genom nätverket skapar vi en viktig mötesplats för kvinnor som jobbar inom bygg och anläggning. Och vi ser ett stort intresse här i Skaraborg för att samlas och utbyta erfarenheter vilket är jätteroligt, säger Maria Skoog, bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen i Skaraborg.  

Är du intresserad av att ingå i det kvinnliga nätverket i Skaraborg? Kontakta Maria Skoog.

Byggföretagen har kvinnliga nätverk över hela landet. Hitta ett nära dig.

Kontakt

Maria Skoog

Bransch- och föreningsansvarig Skaraborg

Tel: +46 500 46 43 31

maria.skoog@byggforetagen.se