Träffar för små och medelstora byggföretag | Byggföretagen

Träffar för små och medelstora bygg­företag

Hur marknadsför sig ett mindre byggföretag på bästa sätt? Det var temat på den senaste träffen som Byggföretagens SME-utskott i Skaraborg anordnade.

Publicerad:

SME står för små och medelstora företag. Utskottet i Skaraborg fokuserar på frågor som underlättar i vardagen för dig som mindre företagare. Nyligen hölls en träff om hur ett mindre byggföretag bäst marknadsför sig på sociala medier. Andra frågor som tagits upp under tidigare träffar är lönerapporteringssystem, försäkringar, och frågor kring arbetsmiljö och säkerhet.

– Många av byggföretagens medlemmar i Skaraborg är mindre företag. Vi vill skapa en mötesplats där man kan få information och bolla frågor och funderingar som är relevanta och aktuella i ens egen verksamhet och vardag, säger Maria Skoog, bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen i Skaraborg.

Är du intresserad av att ingå i utskottet, eller framtida träffar? Kontakta Maria Skoog.

Kontakt

Maria Skoog

Bransch- och föreningsansvarig Skaraborg

Tel: +46 500 46 43 31

maria.skoog@byggforetagen.se