Byggarfrukost – kunskap och tips för dig som byggare | Byggföretagen

Byggarfrukost – kunskap och tips för dig som byggare

Hur lyckas man med in- och utloggningen på arbetsplatsen? Hur går man till väga vid uppsägning på grund av arbetsbrist? Och vad är viktigt att tänka på när man anlitar en underentreprenör? Detta är frågor du får svar på under vårens Byggarfrukostar i Göteborg.

Publicerad:

Petra Sedelius är ansvarig för näringspolitik på Byggföretagen i väst.

– Vi ser ett behov av att sätta frågor kopplat till den dagliga verksamheten i fokus. Men vi vill också skapa en mötesplats där man kan utbyta erfarenheter med branschkollegor, säger Petra Sedelius, ansvarig näringspolitik på Byggföretagen i väst.

Varför ska man gå på Byggarfrukost?

– Här får du kunskap, tips och råd som underlättar din verksamhet och vardag. Förutom chansen att nätverka och utbyta erfarenheter med branschkollegor så får du även möjlighet att ställa dina frågor till en expert. Dessutom bjuder vi på frukost!

Vilka frågor är i fokus?

– Under vårens tre tillfällen kommer vi ta upp hur du lyckas med in- och utloggningen på byggarbetsplatsen och hur utstationeringsregistret fungerar, hur du går till väga om du behöver säga upp på grund av arbetsbrist och hur du anlitar en underentreprenör på rätt sätt.

Anmäl dig till vårens tre Byggarfrukostar –

12 mars: In- och utloggning samt utstationeringsregistret

19 mars: Så säger du upp anställda vid arbetsbrist

17 april: Anlita underentreprenör