Magisk stämning på Byggföreningens dag | Byggföretagen

Magisk stämning på Byggföreningens dag

Hallå där Daniel Strandell, bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen i väst. Nyligen bjöds medlemmarna in till mat, mingel och magi på Byggföreningens dag. Berätta mer!

Publicerad:

– Den 7 mars anordnade vi Byggföreningens dag med föreläsningar, nätverkande och årlig byggföreningsstämma. Vi avslutade med mat, mingel och magi i Byggarnas Hus i Göteborg där magikern Stefan Odelberg stod för underhållningen.

Vilka var där?

– På plats fanns ett femtiotal av våra medlemsföretag i Göteborg och Södra Älvsborg, stora som små. Det var en härlig stämning och blev en riktigt lyckad eftermiddag!

Vad stod på agendan?

– Vi fick bland annat kunskap om förändringarna och förbättringarna i Byggavtalet sedan avtalsrörelsen 2024. Niklas Skändlagård, lön- och avtalskoordinator på Byggföretagen i väst, fanns på plats och berättade om hur byggföretag vinner på nya avtalet. Vi fick även lyssna till hur vi bygger staden utan klimatpåverkan då Frida Andersson från Borås Stad och Susan Runsten från Business Region Göteborg delade med sig av arbetet mot klimatneutralt byggande.