Så lämnas korrekta LOU-anbud | Byggföretagen

Så lämnas korrekta LOU-anbud

Vill du lära dig mer om den offentliga upphandlingsprocessen; om hur du hittar till upphandlingarna och lämnar korrekta anbud? Gustav Gonelius, entreprenadjurist på Byggföretagen, ger här sina bästa råd.

Publicerad:

Gustav Gonelius, entreprenadjurist, Byggföretagen

– Det finns flera framgångsfaktorer inom offentlig upphandling, som vi även omnämner i webbinariet, men två som jag vill trycka lite extra på är vikten av att läsa upphandlingsdokumenten noggrant och svara på det som efterfrågas. Det här kan verka uppenbart, men många misslyckade anbud beror på förbisedda detaljer. Sen är det viktigt att bidra till bra upphandlingar genom kommunikation. Dialog kan förhindra missförstånd och leder till en bättre upphandlingsprocess för alla inblandade, säger Gustav Gonelius, entreprenadjurist på Byggföretagen.

Se webbinariet Så blir du leverantör till det offentliga, där Gustav Gonelius och Sanna Wallerstedt, Affärs- och entreprenadjurist på Byggföretagen ger mer utförlig information om den offentliga upphandlingsprocessen. Webbinariet arrangerades av LOU-utskotten i Byggföretagen och Stockholms Byggmästareförening.