Så lyckas du med arbetsberedningar | Byggföretagen

Så lyckas du med arbetsberedningar

Lär dig mer om fördelarna med arbetsberedningar, i kombination med vibrationer. På Säkerhetsdagen den 29 april bjuder Byggföretagen i väst in till en förmiddag i Uddevalla med kunskap, tips och råd.

Publicerad:

Henrik Prohászka är arbetsmiljörådgivare på Byggföretagen i väst.

På den årliga Säkerhetsdagen uppmärksammas säkerhet och arbetsmiljö i byggbranschen. I år på temat arbetsberedningar. Nu får du chansen att under en förmiddag ta del av kunskap, tips och råd om arbetsberedningar i kombination med vibrationer. På plats finns Byggföretagens arbetsmiljörådgivare Henrik Prohászka.

– En arbetsberedning är en bruksanvisning i att få produktionen att flyta så smidigt som möjligt – till rätt pris, rätt tid och med rätt kvalité, men framför allt så att alla kommer hem hela efter dagens slut. Denna förmiddag pratar vi om hur både en arbetsberedning och ett planerat arbete kan göra så att bland annat vibrationer och handintensivt arbete minskar i kombination med rätt kunskap och rätt verktyg.

På plats finns även Galaxen Bygg och berättar om sitt arbete för ett hållbart arbetsliv i byggsektorn. Dessutom kommer Lars Bäck från Havs Protect, Hans Lindell från Rise och Roger Kullenberg från Hikoki Power Tools och berättar senaste nytt om hjälpmedel för att mäta och minska vibrationer.

Anmäl dig till Säkerhetsdagen i Uddevalla den 29 april