Träffsäkert på Bygginspirationsdag i Borås | Byggföretagen

Träffsäkert på Bygginspirationsdag i Borås

Hallå där Daniel Strandell, bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen. Den 15 maj anordnas en Bygginspirationsdag i Borås på temat ”Mitt i prick”. Berätta mer!

Publicerad:

Daniel Strandell är bransch- och föreningsansvarig på Byggföretagen i Göteborg och Södra Älvsborg. Foto: Emelie Asplund.

– Vi laddar för en härlig eftermiddag med inspirationsföreläsningar, lunch och trevligt mingel med branschkollegor. En dag som vi hoppas ska ge insikter, energi och framtidsoptimism. Och vem vet – kanske blir du mer träffsäker!

Vad står på agendan?

– Rikard Grip, generalsekreterare för skidskyttelandslaget, berättar om ledarskap och att bygga starka team i världsklass. Boråsaren och skidskytten Jesper Nelin gästar också. Hur gör man egentligen för att träffa rätt – på skjutvallen, i spåret och utanför tävlingarna? Att sikta rätt är också viktigt för att attrahera unga till branschen. Experten Linda Åhnbrink berättar om Generation Z som är på väg ut i arbetslivet. Dessutom blir det högtidlig utdelning av Byggföretagens stipendium ”Årets Byggelev” till utvalda stipendiater.

Vem kan delta?

– Vi hoppas att du som arbetar på ett av våra medlemsföretag i Göteborg och Borås med omnejd vill tillbringa eftermiddagen med oss – men också du som vill åka lite längre och kommer från ett medlemsföretag med verksamhet i övriga delar av Västsverige.

Anmäl dig till Bygginspirationsdagen 15 maj.