”En säker, sund och attraktiv bransch helt enkelt” | Byggföretagen

”En säker, sund och attraktiv bransch helt enkelt”

Hallå där, Leif Erlandsson, L Erlandsson Entreprenad (LEEAB) AB, som blivit invald i Byggföretagens förbundsstyrelse.

Publicerad:

Vad var det som fick dig att tacka ja till uppdraget?

– Jag skulle säga att det var möjligheten att kunna få bidra till utveckling för byggbranschen.

Vad tror du att du kan bidra med?

– Med inblick i de stora företagens kultur men inte minst som mindre aktör hoppas jag kunna bidra med att byggbranschen skapar en sund konkurrenskraft genom begripliga kollektivavtal, mindre regelkrångel. En säker, sund och attraktiv bransch helt enkelt.

Vad ser du som de viktigaste frågorna för förbundsstyrelsen de närmaste åren?

– Att vi ska ha en schyst Byggbransch och ett hållbart byggande i hela byggprocessen från beställare, konsulter och entreprenadföretag. Att det skapas rimliga förutsättningar för att utveckla hela byggprocessen oavsett storlek på företag. Alla parter behöver hjälpas åt för att sätta fokus på uppgiften att bygga säkert, rätt och bra.