Medlemsrabatter | Byggföretagen

Medlems­rabatter

Med Byggföretagens färdigförhandlade avtal gör vi det enklare för dig som medlem att hålla nere dina omkostnader och skapa bättre affärer. Leverantörerna är sorterade under kategori. Är du inloggad och klickar på leverantörens puffannons kommer du som medlem in på sidan och kan läsa om erbjudandet.

Arbetskläder

Din specialist på yrkeskläder och skyddsutrustning

Köp dina arbetskläder och skyddsutrustning i någon av våra många butiker eller direkt från vår hemsida. Som medlem i Byggföretagen får du 15% + 10% rabatt hos Grolls.

Behörighetskort ID06

ID06 till förmånligt pris på kort tid

 Registrera ditt företag enkelt på 2 minuter och beställa dina ID06-kort direkt därefter. Vi skickar din beställning inom 3 dagar efter godkänd beställning.

Behörighetskort ID06

Välkommen till Nexus!

Hos oss får du dina ID06-kort snabbt och säkert, vi har Expresskort som du kan få inom en arbetsdag om du har bråttom! Vi levererar dit du vill, så snabbt du vill.

Bilar

Vill du också köra BMW?

Prisreduktion vid köp eller leasing av fabriksny BMW, förutsatt att bilen registreras på medlemsföretaget.

Bilar

DS Automobiles-Exklusiv fransk kvalitet

DS Automobiles erbjuder exklusiva SUV:ar på franskt vis. Du som är medlem har upp till 12 % rabatt på detaljrik och lyxig design med fokus på avantgardism.

Bilar

Toyota Hilux och Toyota PROACE – Arbetskraft!

Toyotas transportbilar, ett arbetsredskap du alltid kan lita på. Legenden Hilux – svåröverträffad tålighet eller PROACE – anpassar sig helt för det utrymme du behöver.

Bilar

Ford -Förmånligt bilägande

Ford har ett av marknadens bredaste modellprogram och erbjuder bilar med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.

Bilar

Opel -Rabatt på köp och leasing

Opel har en lång tradition på marknaden med person- och transportbilar av högsta rang. Som medlem får du upp till 26% på en Opel transportbil.

Bilar

Peugeot

Som medlem har du upp till 26 % rabatt på Peugeots breda modellprogram. Välj allt från väl utrustade transportbilar till moderna elbilar och plug-in hybrider.

Bilar

Volkswagen Personbilar

Stort utbud att välja på från Volkswagen personbilar. Med ett brett modellprogram har du alla möjligheter att hitta en bil som passar just dina behov och önskningar.

Bilar

Audi

Business by Audi – våra samlade erbjudanden till dig som är tjänste-/förmånsbilsförare och företagskund.

Bilar

Škoda – Vi håller vad vi lovar!

Hos ŠKODA kan du välja bland personbilar med utrymmen och drivlina som passar dig och ditt företag. Välj mellan Elbil, Plug-in hybrid, Mildhybrid, Biogas alternativt en traditionell bensin- eller dieselmotor. Ingår i Volswagen koncernen

Bilar

Volkswagen Transportbilar

Stort utbud att välja på från Volkswagen Transportbilar Caddy, Transporter, Crafter & Amarok är välkända för sin kvalitét, säkerhet och låga totalkostnad. Dessutom står Team Transportbilar redo att hjälpa er på vägen framåt!

Bilar

Citroën -Rabatt på transport- och personbilar

Förmånlig medlemsrabatt på Citroëns modeller till alla medlemmar! Upp till 25 % när du väljer din nya transport- eller personbil.

Bilar

SEAT och CUPRA

Förmånliga rabatter på SEAT och CUPRA. Ingår i Volkswagen koncernen.

Biluthyrning

Hyr den perfekta bilen hos Hertz

Hertz Biluthyrning erbjuder förmånliga priser på hyrbil. Tillgängliga på 220 uthyrningskontor och drygt 125 orter runt om i landet.

Drivmedel

OKQ8-Välkommen! Vi finns alltid nära

Med över 700 stationer runt om i landet finns vi alltid nära dig. Vi erbjuder allt från hållbara drivmedel och tvätt, till smart bilvård och energi. Läs mer på okq8.se

Drivmedel

Circle K- Sveriges största leverantör av biodrivmedel

Visste du att var 4:e liter drivmedel vi säljer är förnybar? På ett år sparar det över 1 miljon ton CO2. Som medlemsföretag får du mycket förmånliga priser hos Circle K!

Drivmedel

Shell och St1

Skaffa ett Shell card med specialrabatt för dig som medlem i Byggföretagen. Tanka och handla på alla Shell- och St1-stationer i Sverige samt på Shells stationer i Europa. Klicka och se rabatterna.

Däck

Låt oss byta dina hjul!

Genom Byggföretagens ramavtal med Däckia får du som medlem tillgång till en rad attraktiva rabatter och nettopriser.

Eldningsolja

OKQ8 eldningsolja och diesel i bulkform

OKQ8 gör det lite enklare för ditt företag. Oavsett om det gäller leveranser eller teknisk rådgivning så hjälper vi dig. En av flera styrkor är att OKQ8 har ett rikstäckande logistiknät vilket gör det smidigt att samarbeta med oss.

Elektroniska Körjournaler

NorthTracker en svensk lösning för alla behov!

NorthTracker Körjournal En svensk lösning för alla behov! Lättanvänd körjournal via app och webb. Dokumenterar alla körsträckor och uppfyller Skatteverkets krav.

Friskvård

Actic – ger effektiv och säker träning med snabbt resultat!

Actic har fler än hundra anläggningar från Ystad till Kiruna med gym, simning och gruppträning.

Företagshälsovård

Företagshälsa utan årsavgifter!

Vi erbjuder företagshälsovård utan någon årsavgift. Genom regelbundna hälso- och medarbetarundersökningar så hjälper vi företag att kartlägga och förebygga risker i arbetsmiljön.

Förlag

Rabatter på böcker

Som medlem får du rabatt på Byggföretagen Förlag. Här hittar du storsäljare som Byggdagboken, Tysta boken och andra skrifter som underlättar din vardag.

Försäkringar

Har du koll på vad du får i pension och hur TFA täcker de anställda vid hemarbete?

Via Söderberg & Partners får du och dina medarbetare kraftigt förbättrade villkor hos försäkringsbolagen med försäkringsavgiften från 0 kr.

Försäkringar

Entreprenad- och företags­försäkring

Gallagher erbjuder ett komplett utbud av byggförsäkringar och garantier för att bemöta risker relaterade till entreprenad och byggprojekt.

Hotell

Best Western Hotels

Tack vare vårt samarbete, kan vi erbjuda Byggföretagen bra avtalspriser på ca 4.200 Best Western hotell world wide.

Hotell

Nordic Choice Hotels har rum för alla

Din säkerhet är vår högsta prioritet! Bo på Nordic Choice hotels till bästa pris! Medlemsrabatt på din nästa konferens!

IT-stöd

Lexicon

Våra proffs hjälper dig snabbt med frågor om IT-problem, Microsoft Office 365, Google-sviten och mycket annat. Vi debiterar per halvtimme och endast om vi kan svara på frågan. Som medlem i Byggföretagen har du 14% rabatt.

Järnhandel

Multispecialisten för den professionella användaren

Vi på Swedol vet hur viktigt det är med rätt produkter för att du ska kunna göra ditt jobb med bästa möjliga resultat. Nu får du rabatt på hela vårt sortiment!

Kontorsmaterial

Office Depot – kontorets one-stop-shop

Handla direkt online och få snabb leverans till arbetsplatsen. I sortimentet hittar ni allt ifrån kopieringspapper och kuvert till kontorsmöbler och ergonomiska hjälpmedel för byggarbetsplatsen, kontoret och hemmakontoret.

Kreditupplysning

Creditsafe

Visste du att 6 359 gick i konkurs under 2020, av dessa var ca 9% inom byggbranschen. Vi är världens största kreditupplysningsföretag.

Telefonitjänster

Office Depot – Helhetslösning telefonitjänster

För företagare behövs det modern telefonteknik. Val av olika kommunikationslösningar gör att personal samt köpare kan kommunicera på ett optimalt sätt.

Utbildning

Rabatter på utbildningar

Byggbranschens Utbildningscenter erbjuder utbildningar som tar ditt företagande till nästa nivå. Som medlem får du förmånliga rabatter på kurser.

Vädertjänster

SMHI Byggväder – med möjlighet att bli larmad

Många byggmoment är väderkänsliga. SMHI Byggväder hjälper dig att planera när det är mest lämpligt att gjuta, måla, göra kranlyft eller utföra beläggningsarbeten.

Det finns många anledningar för dig att bli medlem i Byggföretagen!