Medlems­rabatter

Vi vill att du ska kunna hålla nere kostnaderna. Byggföretagens medlemmar erbjuds på denna sida inköpsrabatter som ger lägre priser på exempelvis företagsförsäkringar, drivmedel, hotell och fordon. Klicka på annonserna nedan och hitta ditt medlemserbjudande!

Affärs- och ekonomisystem

Ekonomi, lön och projekt i samma system

Öka vinsten med automatiserade affärssystem – Entré och Entré Office Bygg. Projektledarna får ett kraftfullt verktyg där de kan styra sina projekt med bl a budget, prognos, lyftplaner och ÄTA.

Behörighetskort ID06

Vi levererar nya ID06 till lägst pris på kortast tid

 Du registrerar ditt företag på 2 minuter och kan därefter börja beställa dina ID06-kort direkt. Vi skickar din beställning inom 3 dagar efter godkänd beställning.

Behörighetskort ID06

Välkommen till Nexus!

Välkommen till Nexus! Hos oss får du dina ID06-kort snabbt och säkert, vi har Expresskort som du kan få inom en arbetsdag om du har bråttom! Vi levererar dit du vill, så snabbt du vill.

Bilar

BMW

Prisreduktion vid köp eller leasing av fabriksny BMW, förutsatt att bilen registreras på medlemsföretaget.

Bilar

Exklusiv fransk kvalitet för er medlemmar

DS Automobiles erbjuder exklusiva SUV:ar på franskt vis. Nu har du som medlem upp till 12 % rabatt på detaljrik och lyxig design med fokus på avantgardism.

Bilar

Förmånligt bilägande med Ford

Ford har ett av marknadens bredaste modellprogram och erbjuder bilar med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje. Just nu! Vinterhjul ingår vid köp av transportbil.

Bilar

Senaste Mitsubishi L200, som tuffast när det blir tufft

Den nya pickupen med köregenskaper och lastutrymme för alla utmaningar, manövrerar enkelt i allt från snö och lera, till torr asfalt och motorväg.

Bilar

Förmånlig medlems­rabatt på köp eller leasing av en Opel

Opel har en lång tradition på marknaden med person- och transportbilar av högsta rang. Som medlem får du upp till 26% på en Opel transportbil.

Bilar

Upp till 26 % medlems­rabatt på Peugeot

Som medlem har du upp till 26 % rabatt på Peugeots breda modellprogram. Välj allt från väl utrustade transportbilar till moderna elbilar och plug-in hybrider.

Bilar

Arbetskraft med – Toyota Hilux och Toyota PROACE

Toyotas transportbilar, ett arbetsredskap du alltid kan lita på. Legenden Hilux – svåröverträffad tålighet eller PROACE – anpassar sig helt för det utrymme du behöver.

Bilar

Medlems­rabatt på Citroëns transport- och personbilar

Förmånlig medlemsrabatt på Citroëns modeller till alla medlemmar! Upp till 25 % när du väljer din nya transport- eller personbil.

Biluthyrning

Hyr den perfekta bilen hos Hertz

Hertz Biluthyrning erbjuder förmånliga priser på hyrbil. Tillgängliga på 220 uthyrningskontor och drygt 125 orter runt om i landet.

Dokumenthantering

DokuMera

DokuMera har samlat alla de dokument ett företag behöver i form av lättillgängliga mallar på Internet. Mallarna finns samlade i Företagspaketet.

Drivmedel

Välkommen till OKQ8 vi finns alltid nära

Med över 700 stationer runt om i landet finns vi alltid nära dig. Vi erbjuder allt från hållbara drivmedel och tvätt, till smart bilvård och energi. Läs mer på okq8.se

Drivmedel

Tanka hos Sveriges största leverantör av biodrivmedel

Visste du att var 4:e liter drivmedel vi säljer är förnybar? På ett år sparar det över 1 miljon ton CO2. Som medlemsföretag får du mycket förmånliga priser hos Circle K!

Eldningsolja

OKQ8 eldningsolja och diesel i bulkform

OKQ8 gör det lite enklare för ditt företag. Oavsett om det gäller leveranser eller teknisk rådgivning så hjälper vi dig. En av flera styrkor är att OKQ8 har ett rikstäckande logistiknät vilket gör det smidigt att samarbeta med oss.

Elektroniska körjournaler

Körjournaler

ABAX Sveriges mest sålda körjournal, effektiviserar bilparken och minskar drivmedelsförbrukningen med 30 procent. Vi uppfyller Skatteverkets senaste regler automatiskt.

Friskvård

Actic – ger effektiv och säker träning med snabbt resultat!

Actic finns nu på drygt 150 anläggningar runt om i Sverige. På de flesta anläggningar ingår även bad. Välkommen!

Förlag

Rabatter på böcker

Som medlem får du rabatt på Byggföretagen Förlag. Här hittar du storsäljare som Byggdagboken, Tysta boken och andra skrifter som underlättar din vardag.

Försäkringar

Har du koll på vad du får i pension och hur TFA täcker de anställda vid hemarbete?

Via Söderberg & Partners får du och dina medarbetare kraftigt förbättrade villkor hos försäkringsbolagen med försäkringsavgiften från 0 kr.

Försäkringar

Nytt samarbete avseende Fullgörande­försäkring

Brim har glädjen att meddela att vi ingått ett långsiktigt samarbete med HDI Global Specialty SE med rating A+ från Standard & Poor´s avseende försäkringsgarantier.

Hotell

Best Western Hotels

Tack vare vårt samarbete, kan vi erbjuda Byggföretagen bra avtalspriser på ca 4.200 Best Western hotell world wide.

Hotell

Nordic Choice Hotels har rum för alla

Din säkerhet är vår högsta prioritet! Bo på Nordic Choice hotels till bästa pris! Medlemsrabatt på din nästa konferens!

Konferenser och möten

Event Logic – ett komplett bokningssystem

Ett kostnadsfritt och komplett verktyg för att upphandla, planera och bjud in till event, möten och konferenser.

Kontorsmaterial

Office Depot – kontorets one-stop-shop

Handla direkt online och få snabb leverans till arbetsplatsen. I sortimentet hittar ni allt ifrån kopieringspapper och kuvert till kontorsmöbler och ergonomiska hjälpmedel för byggarbetsplatsen, kontoret och hemmakontoret.

Kreditupplysning

Credit safe

Byggbranschen har ofta små marginaler och en kreditförlust kan vara avgörande för ett företags överlevnad. Av alla konkurser kan Creditsafe förutspå upp till 70 % upp till ett år i förväg.

Rekrytering

Blocket Jobb

Du behöver anställa – har medarbetaren du söker ett arbete idag eller går den arbetslös? Blocket Jobb har nu tre skräddarsydda lösningar – speciellt framtagna för att hitta rätt kompetens inom byggbranschen.

Stöldmärkning

Avskräck tjuven med SSF DNA-märkning

DNA-koden penslar du enkelt på verktyg och maskiner. Det gör dom spårbara för polis världen över utan löpande kostnader eller årsavgifter. Tjuven gillar inte spårbarhet!

Telefonitjänster

Office Depot

För företagare behövs det modern telefonteknik. Val av olika kommunikationslösningar gör att personal samt köpare kan kommunicera på ett optimalt sätt.

Utbildning

Rabatter på utbildningar

Byggbranschens Utbildningscenter erbjuder utbildningar som tar ditt företagande till nästa nivå. Som medlem får du förmånliga rabatter på kurser.

Verksamhetsledning

Povel – Processorienterad verksamhetsledning

POVEL erbjuder hjälp med att skapa ordning och reda hos er inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöområdet. POVEL går också att diplomera för att vara likvärdig med ISO vid upphandlingar.

Vädertjänster

SMHI Byggväder – vattentät proffstjänst för ditt företag

Många byggmoment är väderkänsliga. SMHI Byggväder hjälper dig att planera när det är mest lämpligt att gjuta, måla, göra kranlyft eller utföra beläggningsarbeten.

Det finns många anledningar för dig att bli medlem i Byggföretagen!