”Medlemsföretagen går plus om de nyttjar rabatterna” | Byggföretagen

”Medlems­företagen går plus om de nyttjar rabatterna”

40 miljoner kronor. Så mycket sparar Byggföretagens medlemsföretag varje år på de 30-tal rabatter som man har tillgång till genom medlemskapet. Tomas Cadstedt, rådgivare Branschutveckling, berättar mer om vilken rabatt som är mest förmånlig och vad som händer framöver.

Publicerad:

Hur mycket kan man som medlem spara på våra rabatter?
-Nyttjar man som medlem alla rabatter så går man på plus på medlemsavgiften till Byggföretagen (räknat på företag upp till 20 anställda). Sammantaget så sparar Byggföretagens medlemmar ca 40 miljoner kronor per år genom att nytta våra avtal, säger Tomas Cadstedt.

Är det någon särskild rabatt som är extra förmånlig?
-Ja tveklöst drivmedel. Men även vissa bilmärken, som har upp till 26% rabatt på ordinarie listpris.

Vilken rabatt är mest populär?
-Jag får säga drivmedel igen. Nästan 19 miljoner liter tankar våra medlemmar för. Där en stark trend är att HVO100 diesel ökar.

Vad händer framöver med medlemsrabatter?
-Vi gör en ständig översyn av produktkategorier. Nytt som kommer är mobiltelefonabonnemang samt televäxlar, vi tittar även på laddstolpar till elbilar, säger Tomas Cadstedt, rådgivare Branschutveckling.

Medlemsrabatterna