Lyckad träff för småföretagare | Byggföretagen

Lyckad träff för småföretagare

Det rådde härlig stämning när Byggföretagens medlemmar samlades för en träff för små och medelstora företagare inom bygg- och anläggningsbranschen i Skaraborg.

Publicerad:

Träffen hölls i Broddetorp hos medlemsföretaget B&L Lund som specialiserar sig på undertak och akustik. Det bjöds på både nätverkande och en spännande rundvandring i lokalerna där de har egen produktion av ljudabsorbenter, kontorsskärmar och textildraperi.

Träffen anordnades av Byggföretagen i Skaraborgs SME-utskott, ett utskott för just små och medelstora bygg- och anläggningsföretag, som arbetar med frågor som rör den mindre företagaren.

– Syftet med dessa träffar är att mindre företag ska få möjlighet att lära känna varandra och utbyta erfarenheter. Ett nätverk av branschkollegor som kan hjälpa och stötta varandra, och där man kan prata om de frågor som uppstår i ens egen vardag, säger Maria Skoog, Byggföretagen i Skaraborg.

Är du ett mindre medlemsföretag med verksamhet i Skaraborg? Håll utkik efter nästa träff, eller engagera dig i SME-utskottet. Kontakta Maria Skoog.

Kontakt

Maria Skoog

Bransch- och föreningsansvarig Skaraborg

Tel: +46 500 46 43 31

maria.skoog@byggforetagen.se