Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2020

Årets samhällsbyggare tilldelas en person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till att göra Västernorrland till en modern, hållbar och attraktiv plats.

Ett ansvarsfullt samhällsbyggande handlar om planering, byggande, användning och förvaltning av byggnader, infrastruktur och kultur- och naturmiljöer, vilket skapar ett inkluderande och tryggt samhälle där människor vill leva och bo. Pristagaren bidrar till ett attraktivt, sunt och säkert samhällsbyggande i världsklass.

Årets vinnare är korade

Vinnarmotivering:

Vinnaren skapar förutsättningar för samhällsbyggande i världsklass genom sitt innerliga intresse för människor och samverkan. Viljan att bidra till ett inkluderande och tryggt samhälle och att göra Västernorrland till en attraktiv plats att leva och bo i, visas genom ett djupt och äkta engagemang för lärande, mångfald, integration och samhällsutveckling. Samverkan mellan skola och näringsliv fungerar som bäst när det stärker både företag, skola och elever.

Vinnare är: Johan Karlsson, Bredsands skola & David Norberg, PEAB

Nyheter

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-10-01

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2021 – finalisterna

För femte året i rad delar Byggföretagen ut priset Årets samhällsbyggare i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2020-11-13

Årets Samhällsbyggare i Västernorrland korad

Årets samhällsbyggare tilldelas en person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar […]

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2020-10-07

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2020 – finalisterna

För fjärde året i rad delar Byggföretagen ut priset Årets samhällsbyggare i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2019-11-27

Vinnare 2019: Nya Ostkustbanan

För tredje året i rad delar Sveriges Byggindustrier ut priset Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Kontakt

Hanna Magnusson

Bransch- och föreningsansv. Västernorrland, Arbetsmiljörådgivare

Tel: +46 60 16 09 62

hanna.magnusson@byggforetagen.se