Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2023 | Byggföretagen

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2023

Årets samhällsbyggare tilldelas en person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till att göra Västernorrland till en modern, hållbar och attraktiv plats.

Ett ansvarsfullt samhällsbyggande handlar om planering, byggande, användning och förvaltning av byggnader, infrastruktur och kultur- och naturmiljöer, vilket skapar ett inkluderande och tryggt samhälle där människor vill leva och bo. Pristagaren bidrar till ett attraktivt, sunt och säkert samhällsbyggande i världsklass.

Nyheter

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2022-09-23

De är årets samhällsbyggare i Västernorrland 2022

Sundsvalls kommun är Årets samhällsbyggare i Västermorrland 2022. Det avslöjades på en stor prisceremoni under torsdagskvällen.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2022-08-18

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2022 – finalisterna

För sjätte året i rad delar Byggföretagen ut priset Årets samhällsbyggare i Västernorrland. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-11-12

Årets Samhällsbyggare i Västernorrland 2021

Vinnaren av Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2021 är fastighetsbolaget Diös. Vinnaren korades på Sundsvall […]

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-10-01

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2021 – finalisterna

För femte året i rad delar Byggföretagen ut priset Årets samhällsbyggare i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2020-11-13

Årets Samhällsbyggare i Västernorrland korad

Årets samhällsbyggare tilldelas en person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar […]

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2020-10-07

Årets samhällsbyggare i Västernorrland 2020 – finalisterna

För fjärde året i rad delar Byggföretagen ut priset Årets samhällsbyggare i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2019-11-27

Vinnare 2019: Nya Ostkustbanan

För tredje året i rad delar Sveriges Byggindustrier ut priset Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland. Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att arbeta för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet.

Kontakt

Hanna Magnusson

Bransch- och föreningsansv. Västernorrland, Arbetsmiljörådgivare

Tel: +46 60 16 09 62

hanna.magnusson@byggforetagen.se