Visa att du är en schysst byggare | Byggföretagen

Visa att du är en schysst byggare

Det är skillnad på byggare och byggare

Schyssta byggare är namnet på Byggföretagens kampanj för att visa att det är skillnad på byggare och byggare. Medlemmar i Byggföretagen har kollektivavtal, vill följa lagar och regler, sätter säkerheten främst, bidrar till vår gemensamma välfärd och en hel del annat. Det är värt att uppmärksammas och värderas.

För att göra det enklare för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, offentliga och privata beställare som söker schyssta utförare av byggtjänster har Byggföretagen startat en helt ny söktjänst – Schyssta byggare.

Som en del av kampanjen lanserar Byggföretagen även schyssta shoppen. Här kan alla medlemsföretag i Byggföretagen hitta produkter och markandsföringsmaterial – gratis eller till förmånliga priser – som gör det enkelt att visa att man är med och bygger Sverige på schyssta grunder.

På den här sidan hittar du mer information om kampanjen och hur du som medlemsföretag gör för att visa att du är en schysst byggare.

Nyheter

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2022-06-10

Schyssta byggare besöker H22 City Expo

Den 14 juni håller Byggföretagen föredrag om hållbar upphandling på H22 Cityexpo – Europas största mötesplats för hållbar stadsutveckling år 2022.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-09-22

2,8 miljoner har sett Schyssta byggare!

Marknadsföringen för ”Schyssta byggare” som nu rullar på Google, YouTube, Facebook och flera andra kanaler väcker stor uppmärksamhet. På en månad har söktjänsten fått fler än 50 000 besök och många skickar förfrågningar till medlemsföretagen.

Pressrelease
Publicerad: 2021-08-20

Var tredje svensk planerar att bygga eller renovera om

36 % av svenskarna planerar att bygga om eller renovera sin bostad eller fritidshus det närmaste året. Det största orosmomentet är att budgeten inte hålls. Det visar en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av Byggföretagen.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-08-17

Kampanj: Hitta schysst byggare nära dig

För de som ska bygga om eller bygga nytt finns nu en nylanserad söktjänst med schyssta byggföretag. Kampanjen för söktjänsten rullar just nu ut i digitala kanaler och i press.

Pressrelease
Publicerad: 2021-08-17

Ny söktjänst gör det enklare att hitta en schysst byggare

Idag lanserar Byggföretagen den helt nya söktjänst Schyssta byggare. Här kan privatpersoner, bostadsrättsföreningar, offentliga och privata beställare som söker schyssta utförare av byggtjänster enkelt hitta rätt.