Väst

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-09-22

Bli mentor åt framtidens samhällsbyggare!

Ta chansen att skapa kontakt med nästa generations arbetsledare och entreprenadingenjörer – i november startar nästa års mentorsprogram för studenter på Chalmers.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-09-08

Så bygger vi en hållbar drömstad

Hur ser en drömstad egentligen ut och hur bygger vi den på ett hållbart sätt? Detta diskuterades på Byggföretagens seminarium under Frihamnsdagarna.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-09-01

Kristin pratar hållbarhet under Frihamnsdagarna

Kristin Lundmark, hållbarhetschef på Wästbygg, är en av deltagarna i Byggföretagen i västs seminarium under Frihamnsdagarna den 3 september. Temat är ”Hur bygger vi en hållbar drömstad?”. Vi tar pulsen på Kristin!

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-08-25

Vi bjuder in till seminarium under Frihamnsdagarna

Den 3 september bjuder Byggföretagen i väst in till seminarium under Frihamnsdagarna på temat ”Hur bygger vi en hållbar drömstad?”. Anna Lönn Lundbäck, regionchef och nationell hållbarhetssamordnare, är moderator.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-06-23

Återbruka mera – här kommer tre schyssta tips!

Elva företag inom byggbranschen antog Byggutmaningen och blev bättre på återbruk. Under dagens slutseminarium presenterades resultatet av projektet – en handbok med konkreta tips och råd för ett ökat återbruk.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-06-16

Åsa blev Årets byggelev

Framtiden är ljus för Åsa Gustafsson från Marks kommun. Förra veckan tog hon studenten från Viskastrandsgymnasiet i Borås och tilldelades Byggföretagens stipendium Årets byggelev. Nu väntar ett nytt, spännande jobb på Peab.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-05-26

Byggare i Skaraborg tar emot unga och nyanlända med öppna armar

I fyra år har Byggföretagen tillsammans med Arbetsförmedlingen och Skövde kommun drivit projektet ”Jobbspår i samverkan”. Syftet? Hjälpa unga och nyanlända som är långt från arbetsmarknaden att komma i arbete.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-05-19

Dags igen för Almedalen i Almedal!

Snart är det dags för det viktiga samtalet om Göteborgs framtida bostadsbyggande. I år står hållbarhet och sund konkurrens på agendan.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-05-06

Framtida anläggare och maskinister söker praktikplats!

På Bräckegymnasiets anläggnings- och maskinförarutbildning får eleverna en bred grund inför framtida yrkesliv. Just nu står dock många av programmets elever utan en praktikplats. Här finns nu en fantastisk möjlighet att vara med och utbilda framtidens anläggare och maskinister.

Nyhet från Byggföretagen
Publicerad: 2021-03-16

Hej, Ann-Sofie Lind!

Du är ansvarig för kompetensförsörjningsfrågor i väst. Lärlingar är i fokus för utbildningar du ska hålla i under april och maj inom ramen för BYN-samarbetet.