Stockholms byggförening

Nyhet från Stockholms byggförening
Publicerad: 2020-10-20

Johannes kyrka vinner ROT-priset 2020

Johannes kyrka har utsetts till vinnare av Stockholms Byggmästareförenings ROT-pris 2020. Johannes kyrkas stora kulturhistoriska värden stod i centrum när en ny församlingslokal skulle byggas. Lösningen blev en ny samlingssal under den stora trappan till kyrkan tillsammans med de två kapellen vid trappans fot som under årtionden endast använts som förråd.

Nyhet från Gotlands byggförening m.fl.
Publicerad: 2020-05-05

Det här händer i byggföreningarna i öst

Medlemsföretagen i regionen berörs av coronakrisen – men vi hoppas ändå på att byggtakten ska kunna bibehållas. Samtidigt känner många en oro inför framtiden. Det säger Kristin Andersson regionchef för Byggföretagen i öst och Hans Åkerlund bransch- och föreningsansvarig på Gotland.

Nyhet från Stockholms byggförening
Publicerad: 2020-04-15

De tävlar om ROT-priset 2020

Stockholms Byggmästareförenings ROT-pris är en tävling för byggentreprenörer, arkitekter och fastighetsägare om Stockholms bästa ombyggnad. I år tävlar fem projekt om utmärkelsen.

Nyhet från Stockholms byggförening
Publicerad: 2019-04-08

Beslut om verksamhetsövergång

Under Stockholms Byggmästareförenings årsmöte torsdagen den 4 april 2019 var medlemsföretagen enhälliga i beslutet om att teckna nytt Samarbetsavtal och Avtal om verksamhetsöverlåtelse mellan Stockholms Byggmästareförening och Sveriges Byggindustrier.

Nyhet från Stockholms byggförening
Publicerad: 2019-03-08

Kraft och mod för framtiden

Idag, den 8 mars, är det internationella kvinnodagen – en dag att reflektera över de framsteg som gjorts, men också en dag för att kräva förändring. Bygg- och anläggningsbranschen är fortfarande starkt mansdominerad och detta är något vi behöver förändra - tillsammans. Jämställdhet skapas inte av sig självt utan alla måste sträva åt samma håll.